Støtteforeningen

Støtteforeningen blev stiftet tilbage i 2011, da skolen fik problemer med økonomien. Derfor lånte en masse forældre, bedsteforældre og ansatte Støtteforeningen cirka 430.000 kr. Støtteforeningen lånte herefter pengene videre til skolen. Skolen har atter en sund økonomi, og alle pengene er blevet betalt tilbage.

Nu bruges Støtteforeningen til at rejse midler til at støtte op om forskellige aktiviteter på skolen. F.eks. har Støtteforeningen hjulpet med kostumer til skolekomedien og givet tilskud til SFO’ens indianeruge.

Skolens årlige udflugt til Bonbonland gennemføres også med hjælp fra Støtteforeningen.

For at samle penge ind til Støtteforeningen, afholdes hvert år Sct. Hansløb. Her kan man som firma eller privatperson sponsere børnenes løb, og på den måde hjælpe med at få penge i kassen.

Du kan også støtte skolen, børnene og deres fremtid på:

Reg nr. 7646

Konto nr. 200 44 90

Husk at skrive navn og adresse på indbetalingen.

Gå til støtteforeningens hjemmeside

Hvordan skriver jeg mit barn op?

Ring til vores skoleleder Mette Henningsen på 56 27 67 14 og aftal en tid til et møde og fremvisning af skolen.
Så kan I få svar på de vigtige spørgsmål og få et indtryk af skolen.